Steengoed Studio

Steengoed Studio

Wil jij iets met klei?
Dan ben je welkom bij mij!

Regelmatig geef ik workshops aan mensen van alle leeftijden met en zonder beperkingen. Workshops aansluitend bij tentoonstellingen of op maat voor een feest of een familiebijeenkomst.

Op de Kunstacademie koos ik voor klei. Op de keramiekafdeling was een heldere scheiding tussen toegepast en autonoom. Omdat ik me thuis voelde bij autonoom prefereerde ik die kant. In 2020 ben ik voor het eerst op een draaischijf klei gaan draaien, dit is verslavend leuk. Nu ben ik zo enthousiast geworden dat je bij mij lessen kunt volgen in toegepaste en autonome keramiek.

Om de zondag kun je van half 3 tot half 6 in Steengoed Studio aan de slag. Steengoed Studio is geen les ruimte, maar je leert er alles wat je nodig hebt om in klei een werkstuk te maken. Heb je veel, weinig of geen klei ervaring, iedereen met een klei-plan is van harte welkom. De ruimte is beperkt, dus neem alsjeblieft vooraf contact op. De kosten zijn € 60 voor 3 uur inclusief gebruik van gereedschap, klei en oven.

stuur mij een e-mail

Oven

Voor kunstenaars is het mogelijk om tegen een vergoeding beelden bij mij te bakken. Ik beschik over een oven van l.33 x b.33 x h.45 cm en een oven van l.55 x b.55 x h.65 cm.

Beide ovens kunnen tot 1300 graden.

  • Kleine oven vanaf  € 55
  • Grote oven vanaf  € 100

stuur mij een e-mail

kijkje in keramiek oven


Ruimte

Zoek je een tijdelijke werkplek om een groot beeld te maken of een ruimte om workshops te geven? Misschien heb ik de plek die je zoekt.

Naast een eigen werkplaats heb ik een ruimte waar ook andere kunstenaars kunnen werken. Wil je een beeld in klei maken? Altijd al willen leren klei draaien op een draaischijf?  Met of zonder advies? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  • één dagdeel vanaf € 42
  • één dag vanaf € 65
  • vijf dagen vanaf € 270
  • weekend vanaf € 120
  • een week vanaf € 370

    stuur mij een e-mail

Lezingen

ik vertel graag iets over mijn werk met of zonder aansluitend een klei workshop. Het is ook mogelijk om vanuit mijn werk een lezing op maat te maken die aansluit bij het onderwerp van de bijeenkomst.

stuur mij een e-mail